Kelapa Laut Man Java | Senarai Peniaga 2015

June 20, 2015

Assalamualaikum semua,berikut adalah senarai peniaga-peniaga Kelapa Laut Man Java 2015 .Untuk pengetahuan semua,sebagai peringatan bersama setiap SATU kawasan/pasar malam/pasar ramadhan hanya di benarkan SATU  produk sahaja ye.Ini untuk mengelakkan sebarang kesulitan di masa akan datang.Nanti ada yang tak puashati la,bergaduh la,berebut kawasan la..tak mau macam tu ye,kita nak semua sama-sama cari rezeki,sama-sama merasa.Pihak kami juga tidak akan bertolak ansur jika mendapati produk Kelapa Laut Man Java telah di ubah rasa dan nama,jangan pandai-pandai nak ubah rasa dok tokok tambah itu ini,dok ubah nama kenkonon korang punya produk,jangan buat hal ye,nati nama terus kena kick taun depan!!!ehehehe..Jika pihak Kak Sue dapat tau ada yang berbuat demikian perkhidmatan dari pihak kami yang membekalkan  produk Kelapa Laut Man Java akan diberhentikan SERTA MERTASekian harap maklum,nanti jangan kata tak ada bagi tau pulak ye...Untuk repeat order pulak perlu di beritahu selewat-lewatnya tiga hari sebelum order di hantar.Terima kasih pada semua yang berurusan dan sentiasa menyokong dan memberi kerjasama pada pihak kami.Semoga di murahkan rezeki kita semua ye..Selamat berpuasa..

~SENARAI PENIAGA PASAR RAMADHAN 2015~
PENANG
Pasar Ramadhan USM~Poji
Pasar Ramadhan Desa Murni~Poji
Pasar Ramadhan Perda~Husin
KEDAH
Pasar Ramadhan Kota Kenari~Poji
PERAK
Depan Masjid Batu Kurau~Tina/Wan
Pasar Ramadhan Teluk Intan~Erman
Menara Condong Teluk Intan~Ina
Pasar Ramadhan Langkap~Aboy
Pasar Ramadhan Pantai Remis~Azman
Pasar Ramadhan Manjong~Azman
Pasar Ramadhan Lumut~Azaman
SELANGOR/KUALA LUMPUR
Pasar Ramadhan Sabak Bernam~Zul
Pasar Ramadhan Kuala Selangor~Naim
Kedai Buah Banting,Klang~Azhar Musa
Pasar Ramadhan Sungai Udang~Noriah
Pasar Ramadhan Meru~Fauzi
Pasar Ramadhan Stadium Shah Alam~Amri
Pasar Ramadhan Kinkara~Din
Pasar Ramadhan Puchong~Man
Pasar Ramadhan Boltan~Yunus
Pasar Ramadhan Tasik Selatan~Mansor
Pasar Ramadhan Setapak~Yus
Pasar Ramadhan Bandar Baru Selayang~Jefry
Gerai Makan area Warta Selayang~Ayu
Uptown Danau Kota~Sham
Pasar Ramadhan Bandar Tasik Puteri,Rawang~Man Java
Pasar Ramadhan Pekan Rawang~Ejay
Pasar Ramadhan Pandan Indah~Lina
Pasar Ramadhan Country Home~
Pasar Ramadhan Kepong~Zarul
Pasar Ramadhan Kapar Klang~Shariman
Pasar Ramadhan Damansara Damai~Sha
NEGERI SEMBILAN
Pasar Ramadhan Gemas~Firdaus
JOHOR
Area Johor~Larkin~Jai Chaw Kuew Teow
Pasar Ramadhan Batu Pahat~Zul
PAHANG
Pasar Ramadhan Felda Mempaga~Majid


*nama dan kawasan akan di up date dari masa ke semasa*TQ semua..

Untuk yang berminat dengan produk Kelapa Laut Man Java boleh hubungi di nombor berikut
Kelapa Laut Man Java
Nombor tel
Man Java~ 012 5854998/012 5844736
Email
skabdy@yahoo.com

*Order telah DITUTUP untuk peniaga Pasar Ramadhan tahun ini*

You Might Also Like

2 ulasan

  1. wow kaksu...alhamdulillah makin maju..tahniah kaksu.. memang sedap air kelapa laut kaksu..

    ReplyDelete
  2. alhamdullilah Yanie..ada repeat customer yg dah bertaun..ada yg baru..tq yanie.. ;)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.