Pati Kelapa Laut Man Java | Promosi Gerai

Gerai Promosi Agrofest di Shah Alam~Kami telah di beri kesempatan untuk mempromosi Pati Kelapa Laut Man Java  pada hari ini.Semoga pelua...


Gerai Promosi Agrofest di Shah Alam~Kami telah di beri kesempatan untuk mempromosi Pati Kelapa Laut Man Java pada hari ini.Semoga peluang untuk memperkembangkan lagi produk kami terbuka luas selepas ini dan mendapat tempat di hati pihak lain.Kami sedang berusaha mendapatkan bantuan dan sokongan dari pihak Jabatan Pertanian dan beberapa pihak lain untuk sokongan  bagi memperkembangkan lagi produk kami ini.Di harap anda semua dapat menyokong produk kami,produk pertama orang melayu Kelapa Laut Man Java.Terima kasih tak terhingga jugak untuk sahabat kami yang telah di anggap seperti keluarga,Ku Fendi yang sentiasa menolong dan memberi sokongan kepada kami.Semoga Allah permudahkan urusan kita semua dan sentiasa memberkati segala usahakan.Sokonglah produk melayu..semangat!!
You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.